Loading...
https://company.kaliopa.si/kaliopa/modules/mod_image_show_gk4/cache/intro_urbanism.1gk-is-165.jpg https://company.kaliopa.si/kaliopa/modules/mod_image_show_gk4/cache/intro_programskaoprema.2gk-is-165.jpg
Text

Potrebujete pomoč

V podjetju nudimo zakup specialistov različnih strok.

Vas preganjajo roki

Najemite strokovno tehnično pomoč.

NAJEM SPECIALISTA

V podjetju lahko najamete/ zakupite specialiste

 • Zakup GIS specialista
  GIS specialist pomaga pri reševanju GIS nalog, kot so: izvedba prostorskih analiz, vzpostavitev in vodenje katastrov gospodarske javne infrastrukture, izdelava različnih formatov izrisov kartografskih vsebin, geolociranje rastrskih vsebin, pretvorba koordinat med različnimi koordinatnimi sistemi ipd.
 • Zakup Specialista za informacijske tehnologije (IT), sisteme in omrežja
  Ekipa IT skrbi za delovanje informacijskih tehnologij v vašem podjetju, rešuje hitro in učinkovito probleme z računalniki, strežniki, tiskalniki, mrežnimi napravami ter pomaga pri namestitvi programov.
 • Zakup Autodesk Civil, Map specialista
  CAD specialist vam pomaga pri izvedbi tehničnih dokumentacij, risanju načrtov, pomaga pri projektih specializiranih za delo na programski opremi Map in Civil.
 • Zakup Autodesk Autocad specialista 
  CAD specialist vam pomaga pri izvedbi tehničnih dokumentacij, risanju načrtov, pomaga pri projektih.
 • Zakup Autodesk specialista za strojništvo
  CAD specialist vam pomaga pri izvedbi tehničnih dokumentacij, risanju načrtov, pomaga pri projektih.
 • Zakup urbanista specialista
  Občinski urbanist pri vsakodnevnem delu naleti na vrsto napak, ki so povezani z natančnostjo digitalnih aktov in z vsebinskimi problemi uvrščanja podatkov v prostor. V veliki večini so to problemi, ki se nanašajo na natančnost «na parcelno mejo«. Zato občinski urbanist pri svojem delu potrebuje pomoč strokovnjaka urbanista, ki po navodilih opravi ustrezen popravek, spremeni osnovo in nanjo prilagodi sosednje akte, v kolikor je to potrebno. Popravki se opravljajo v AutoCAD okolju. Na podlagi popravljenih prostorskih izvedbenih aktov se izvede osvežitev podatkov na internetnem strežniku v okolju iObčina.
 • Zakup specialista za NUSZ
  NUSZ specialist izvaja naloge s področja analize podatkov iz evidence NUSZ in ostalih uradnih evidenc. Odkrije pomanjkljivosti v podatkih in predlaga rešitve za dopolnitev evidence NUSZ.

AutodeskintergraphIMAGINGGeolinkmicrosoft


2002-2012 Kaliopa d.o.o.